Fotoshootdag

12 augustus

Fotoshootdag


12 augustus organiseer ik een luxe fotoshootdag! Op deze dag ben ik de gehele dag bij de prachtige accommodatie het Keelven in Someren om foto's en reels te maken. Zij hebben een prachtig grote buitenbak en hebben verschillende mooie fotogenieke plekjes voor portretfoto's. Je kunt op deze fotoshootdag extra voordelig een Instagram fotoshoot boeken. Tijdens deze fotoshoot gaan we portret- en rijfoto's en professionele reels maken voor jouw Instagram account. Zo heb jij weer genoeg content. Ik heb slechts 10 plekken, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Want vol is vol!

01 / 06

Voorafgaand aan de fotoshoot


Je kunt hieronder op deze pagina de fotoshoot boeken. Hierbij kun je jouw eventuele voorkeur selecteren voor een dagdeel. Binnen 48 uur stuur ik je de bevestiging met jouw tijdslot. Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang je toegang tot de Instagram cursus en mijn welkomsguide vol met tips en informatie voor de fotoreportage.

Tijdens de fotoshoot


Yes! 12 augustus is het zo ver! Dan gaan we onwijs gave foto's maken van jou en je paard! We starten met het maken van portret foto's. Hier reserveer ik een half uur voor. Dit is meer dan voldoende voor veel verschillende soorten portret foto's. Daarna heb je een half uur de tijd om jouw paard op je gemak klaar te maken voor de rijfoto's. Vervolgens zijn we daar ook een half uur mee bezig.

Na de fotoshoot


Na de fotoshoot ontvang je binnen 1 week jouw persoonlijke online overzicht waar je 25 foto's mag uitkiezen. Wanneer je deze hebt uitgekozen gaan wij aan de slag met het bewerken van de foto's en ontvang je de foto's van webformaat met logo binnen 4 weken de bewerkte foto's, de bewerkte reel en al het film materiaal.

Tarieven

Instagram Reportage

✨ 25 digitale foto's die je zelf uit mag kiezen t.w.v. €425

✨ 1 bewerkte reel + al het film materiaal t.w.v. €250

✨ Bonus: Online cursus over Instagram t.w.v. €319


Van €850 nu voor €425

Hoe werkt het boeken?


Je kunt hieronder de fotoreportage boeken. Je kunt hierbij een tijdsslot reserveren en aangeven met hoeveel paarden je de fotoshoot wilt doen. Wanneer je de betaling hebt voltooid is jouw deelname definitief bevestigd. Binnen 48 uur ontvang je van mij een bevestigingsmail met jouw tijdsslot.

FAQ

Is het mogelijk om met meerdere paarden de fotoshoot te doen?

Jazeker! Je kunt tegen bijbetaling met 1 of 2 extra paarden de fotoshoot doen. Je krijgt per paard 1 uur extra fotoshoot tijd en een aantal extra foto's. Bijvoorbeeld: Je doet met 2 paarden in totaal mee. Dan krijg je 2 uur fotoshoottijd en in totaal 35 foto's die je zelf uit mag kiezen.

Hoe ver van tevoren moet ik er zijn?

Zorg dat je uiterlijk een kwartier voor jouw tijdsslot op de locatie bent. Je kunt hier achter de manege de trailer of vrachtwagen parkeren en op je gemak je paard klaarmaken.

Is het mogelijk om bij de accommodatie een stal te huren?

Jazeker! Het is mogelijk om tegen bijbetaling bij de accommodatie één of meerdere stallen te huren tijdens de fotoshoot. Zo kun jij jouw paarden even lekker laten relaxen. Laat tijdig weten of je hier gebruik van wilt maken.

Wat doen we met slecht weer?

Wanneer de weersvoorspellingen slecht zijn kijken we hoe dit zich vordert. IK heb helaas al vaak meegemaakt dat de weersvoorstepplingen slechts waren, maar dat de shoot gewoon door had kunnen gaan omdat dit erg mee viel. Mochten de voorspellingen echt heel slecht zijn dan kiezen we in overleg een nieuwe datum voor de fotoreportage.

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op