PS OF SWEDEN SETS

Leen en PS of Sweden Set tijdens jouw fotoshoot

GA IN STIJL


Door onze unieke samenwerking met PS of Sweden beschikken wij over de nieuwste PS of Sweden outfits die wij ter beschikking stellen voor het gebruik tijdens fotoreportages. Bij alle reportages is het mogelijk om gebruik te maken van een gratis PS of Sweden set, bestaande uit een dekje, bandages en kleding. Je kunt uiterlijk 7 dagen voor de aanvang van de fotoreportage doorgeven per mail van welke kleur set je gebruik wilt maken. Vervolgens nemen wij het dekje, bandages, bovenkleding en rijbroeken mee. Alle kleding is alleen beschikbaar in maat S, de dekjes en bandages in maat Full.

01 / 09

meest gestelde vragen

Hoe en wanneer kan ik doorgeven dat ik gebruik wil maken van een set?

Stuur uiterlijk 7 dagen voor de aanvang van jouw fotoreportage een mail naar info@irisvanmeijl.nl welke set(s) en/of hoofdstellen je wilt.

Kan ik gebruik maken van meerdere sets tijdens mij fotoreportage?

Jazeker! Wij kunnen maximaal 5 sets voor je mee brengen.

Ik kan niet kiezen. Kun je meerdere sets mee nemen?

Ik kan meerdere sets voor je mee nemen.

Kan ik ook meteen PS of Sweden producten bij jullie bestellen?

De producten die wij mee nemen naar de fotoreportage zijn samples en zijn niet te koop. Wel kunnen wij nieuwe producten mee nemen naar de fotoreportage ter overname. Dit dien je van tevoren aan te geven per mail wanneer je hier gebruik van wilt maken.

Hebben jullie ook andere maten dan S en Full?

Alle producten die wij voor de fotoreportages gebruiken zijn samples. Deze ontvangen wij altijd alleen maar in de maat S en Full. Wanneer je van andere maten gebruik wilt maken kun je deze zelf bestellen via de ruitershop www.ruitershopirisvanmeijl.com dan nemen wij deze mee naar de fotoreportage.

Is het ook mogelijk om alleen van enkele producten gebruik te maken in plaats van een hele set?

Jazeker. Je kunt aangeven wanneer je alleen gebruik wilt maken van enkele producten tijdens jouw fotoreportage. Je kunt dit per mail doorgeven.

Heb je tips welke kleuren mooi staan op wat voor kleur paard?

Zelf vind ik deze kleuren erg mooi staan op de volgende kleuren paarden:

Vos: Grey, Sand, Plum
Zwart: Rose Berry, Grey, Aqua
Schimmel: Aqua, Thyme, Grey
Bruin: Thyme, Sand, Grey, Navy