Instap Reportage

Voordelige reportages vanaf €350

Boek voordelig jouw fotoreportage


Wil je graag een kleinere fotoreportage boeken in mijn stijl? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van de Instap Reportages. Bij deze voordelige fotoreportages komt er een fotograaf uit mijn geweldige team langs. Mijn team bestaat uit de beste, door mij persoonlijk opgeleide beroepsfotografen, die geheel in mijn stijl fotograferen en bewerken. Ik sta hierbij in voor de kwaliteit en de stijl van de foto's dat deze aan mijn standaard zullen voldoen.

Ons Team

Geralda

“Hi! Ik ben Geralda, maar iedereen noemt mij Gerd. Ik ben vaste fotograaf en bewerker bij Iris en ben afgestudeerd als fotografe aan het Koning Willem 1 in 'S Hertogenbosch. Drie jaar geleden heb ik een half jaar lang tijdens mij studie stage bij Iris gelopen en later ben ik bij haar gaan werken als fotograaf en editor. Ik heb een enorme passie voor paardenfotografie en rijdt zelf ook paard. Ik kijk er ontzettend naar uit om jou en je paard op de foto te gaan zetten.”

Mogelijkheden


Bij de Instap Reportages is het mogelijk om portret- en rijfoto's te laten maken. Dit kan in de vorm van een verkoop reportage of een kleine fotoreportage. Bij de geboekte fotoshoot komt een fotograaf uit mijn team langs om (jou en) je paard prachtig op de foto te zetten. We komen bij jou aan stal of naar een andere gewenste locatie naar keuze.

Tijdens de reportage


Tijdens de fotoreportage maakt de fotografe foto's naar jouw wens. Diegene zal jou hierbij aansturen maar er is ook genoeg ruimte voor eigen inbreng. Het is aan te raden om bij de reportage iemand extra mee te nemen die kan helpen met het afleiden van het paard. De fotograaf neemt hiervoor zelf geschikte hulpmiddelen mee.

Bewerking


Na de reportage ontvang je binnen 1 week jouw persoonlijke selectie. Wanneer je jouw foto's hebt uitgezocht en doorgestuurd ontvang je binnen 2-4 weken de bewerkte foto's. Alle foto's zullen volledig via mijn stijl worden nabewerkt. Je ontvangt alle foto's van hoge resolutie, met en zonder mijn logo. Het is ook mogelijk om foto's te laten afdrukken.

Aanbod en Tarieven

Verkoop Reportage

Laat professionele verkoop foto's maken van jouw paarden. Mogelijk vanaf 3 paarden, inclusief 4 foto's per paard. Hierbij worden zowel portret als rijfoto's gemaakt. We gaan hierbij van maximaal 45 minuten per paard uit. Ieder extra paard kost €100 extra.


€350

Portret of Rijden Reportage

Laat portret- of rijfoto's maken van jou en je paard. Hierbij fotograferen we ongeveer 1 uur en ontvangt je 5 foto's van hoge resolutie met en zonder logo die je zelf uit mag kiezen.


€385

Rijden & Portret Reportage

Een compleet pakket met zowel portret- als rijfoto's. Hierbij fotograferen we ongeveer 1,5 uur en ontvang je 10 digitale foto's met en zonder logo naar keuze.


€500

Alle tarieven zijn inclusief 21% btw en excl. reiskosten van €0,35 retour vanaf Nieuwendijk NB 4255TA

Boek jouw fotoreportage of vraag een vrijblijvende offerte aan.


Boek via dit formulier jouw fotoreportage. Ik beantwoord binnen 2 werkdagen jouw aanvraag en stuur je hierbij een vrijblijvende offerte. Vervolgens plannen we een datum in.


Let op! Het kan zijn dat mijn reactie binnen komt bij ongewenste mail of spam. Houdt daarom deze inboxen goed in de gaten.