INSTAGRAM REPORTAGE

Perfectioneel jouw feed

Investeer in jouw Instagram Account


Droom jij ervan om te kunnen leven van jouw passie voor paarden? Wil jij die super gave sponsors binnen harken en meer klanten genereren? Instagram is helemaal HOT en is dé manier om je klanten bereiken, sponsors te werven en een echte bekendheid te worden. Wanneer je investeert in goede foto's, een eigen stijl en een plan investeer je tegelijkertijd in de groei van jouw instagram pagina waardoor je meer opvalt en grotere kans maakt om succesvol te worden. Om dit te bereiken zijn professionele foto's, een marketing plan en een eigen authentieke instagram stijl een must. Ik ga jou helpen om jouw instagram account een boost te geven door middel van fotografie, een cursus over het algoritme, het genereren van meer volgers en binnenhalen van sponsors met instagram en een eigen filter waarmee jij nog meer gaat opvallen op instagram.

Ik ga samen met jou kijken wat jouw instagram account nodig heeft, wat je wilt gaan uitstralen en wat voor foto's we vervolgens kunnen gaan maken. 


Je kunt jouw Instagram Reportage naar wens boeken door te kiezen uit de onderstaande pakketten. De pakketten bevatten een aantal foto's die je ontvangt in webformaat en met een klein logo voor Instagram. We maken de foto's in één dag in de aangegeven tijd. De tarieven worden niet per paard of persoon berekend maar per fotoshoot. Het maakt dus niet uit met hoeveel paarden of personen je deelneemt. Het is ook mogelijk om binnen de aangegeven tijd naar verschillende locaties te gaan. 

Ik denk met jou mee


Alle foto's worden gemaakt volgens jouw wensen en denken wij met je mee over wat voor soort foto's geschikt zijn voor jouw Instagram-account aan de hand van de online cursus branding die je doorlopen hebt. Na de fotoshoot kun je jouw eigen foto's kiezen uit een grote selectie foto's met watermerken. Ik bewerk één foto in drie verschillende stijlen (Lightroom presets). Hierbij mag je zelf kiezen welke preset jou het meeste aanspreekt. Vervolgens worden alle foto's via deze preset (filter) bewerkt. Je ontvangt zelf ook de Lightroom preset waardoor je jouw eigen content dezelfde stijl kan geven.

Let op! Bij het nabewerken worden alleen de kleuren en het licht bewerkt.


​Het is niet mogelijk om dingen weg te photoshoppen, de achtergrond te veranderen, etc. Op deze manier kunnen we de verwerkingstijd tot een minimum beperken en zijn de tarieven laag. Het is daarom niet mogelijk om tijdens een Instagram Reportage blackseries te laten maken of een verkoop reportage te doen in verband met het wegwerken van de hengstenketting.

Dagdeel

Op aanvraag


  • Instagram reportage inclusief 3 uur fotograferen met 50 digitale foto's van webformaat met logo (t.w.v. €650,-)
  • Online cursus: Becoming an Instagram Pro (t.w.v. €319,-)
  • 1 reel + al het film materiaal (t.w.v. €250,-)
  • ​Je mag de foto's zelf uitkiezen op jouw persoonlijke bestelpagina​
  • ​Een persoonlijk Lightroom filter

Volledige Dag

Op aanvraag


  • Instagram reportage inclusief 6 uur fotograferen met alle digitale foto's van webformaat met logo (t.w.v. €1150,-)
  • Online cursus: Becoming an Instagram Pro (t.w.v. €319,-)
  • 3 reels + al het film materiaal (t.w.v. €450,-)
  • ​Een persoonlijk Lightroom filter

Alle tarieven zijn inclusief 21% btw. Tot 1,5 reizen worden er geen reiskosten gerekend. Vanaf 1,5 worden voor ieder extra uur +€50 in rekening gebracht

FAQ

Hoe boek ik een fotoreportage?

Bekijk het aanbod en kies vervolgens een pakket. Boek jouw fotoreportage door het contact formulier in te vullen.

Hoe werkt het boeken van een 4 seizoenen reportage?

Je kunt bij een 4 seizoenen reportage alvast de eerste datum boeken aan de hand van de boekings pagina. Vervolgens leggen we ook meteen de andere 3 data vast. Zo weet je zeker dat je alle reportages binnen dit jaar kunt doen. Vervolgens kun je ervoor kiezen om de betaling in één keer te voldoen, of in delen.

Hoe kan ik betalen voor een reportage?

Je kunt kiezen om voorafgaand aan de fotoreportage het volledige bedrag door middel van een factuur te voldoen, of een deel voorafgaand en een deel tijdens de fotoshoot.

Wat word er precies bewerkt bij de foto's van een Instagram Reportage?

Alleen de kleuren en het licht worden bewerkt. Het is dus niet mogelijk om touwen, teugels, viezigheid, etc weg te werken. Wanneer je dit toch graag wil kun je beter een onvergetelijke Reportage boeken.

Gaat de fotoreportage door met slecht weer?

We kijken 24 uur voor de fotoreportage of deze door kan gaan. Wanneer er zware regen wordt voorspelt verzetten we de fotoreportage naar een nieuwe datum.

Kan ik foto's laten afdrukken?

Bij een Instagram Reportage is het niet mogelijk om foto's te laten afdrukken. Dit kan bij de andere reportages wel.

Ik heb al een keer een Instagram reportage bij jou gedaan. Kan ik dan ook alleen de fotoreportage zal boeken?

Ja dat kan zeker. Wanneer je bij Iris van Meijl Fotografie al een keer een Instagram Reportage hebt gedaan kun je de losse fotoreportages boeken. De tarieven hiervan staan vermeld in de pakketten.

Mag ik de foto's die gemaakt zijn bij een Instagram Reportage ook gebruiken voor mijn website?

Ja je mag de foto's voor je website gebruiken. Je krijgt wel alleen de foto's met logo van Instagram formaat. Wanneer je een ander formaat wenst te ontvangen of zonder logo dan kun je deze foto's los bij kopen.

Mogen mijn sponsors de foto's gebruiken?

Jouw sponsors hebben niet betaald voor het gebruik van de foto's. Zij mogen de foto's alleen delen op instagram, maar niet zelf posten of gebruiken. Wanneer zij foto's willen gebruiken dienen zij met Iris van Meijl Fotografie contact op te nemen om de foto te kopen met commerciele licentie. Wanneer een bedrijf een foto gebruikt zonder deze licentie te hebben gekocht krijgt het bedrijf een boete.

Is het ook mogelijk om Black foto's te maken bij een Instagram Reportage?

Vanwege de lange bewerkingstijd is het helaas niet mogelijk om black foto's te maken. Hiervoor dien je een Onvergetelijke Reportage te boeken.

Wat zijn de reiskosten?

Tot 1,5 reizen worden er geen reiskosten gerekend. Vanaf 1,5 worden voor ieder extra uur +€50 in rekening gebracht