Fine Art

Nieuw


Fine Art Portfolio

Fine Art


Laat jouw paard op een bijzondere manier fotograferen door middel van een Fine Art reportage. Wij komen met onze studio op locatie waarbij we prachtige artistieke foto's gaan maken van jouw paard. Het is mogelijk om de foto's op groot formaat af te laten drukken.

Bijzondere manier van fotograferen


Laat je paard op een kunstzinnige manier vastleggen door middel van een Fine Art fotoshoot. Bij deze fotoshoot maken we foto's met behulp van een witte of zwarte achtergrond en flitsers. Door middel van de flitsers is het mogelijk om het paard op een bijzondere manier uit te lichten. Daarnaast maken we gebruik van een dun fotografie halster die makkelijk weg te werken is, zodat het net lijkt of het paard los staat. Het is ook mogelijk om met hoofdstel of een ander halster foto's te maken, maar deze kunnen wij niet weg werken. Je mag zelf bepalen of je het paard geknot of met losse manen op de foto wil.

Benodigdheden


Voor het maken van Fine Art foto's komen wij met onze studio aan stal. Voor onze studio hebben wij een overdekte ruimte nodig zoals een binnenbak of grote schuur van minimaal 5 x 8 meter. Daarnaast hebben we stroom nodig voor de filters. Wij hebben ongeveer 20 minuten nodig om de studio op te zetten. Om het paard te laten wennen aan de studio en de flitsers is het belangrijk om het paard veel te belonen, dit werkt het beste met eten. Neem daarom snoepjes, wortels, of ander eten mee wat jouw paard lekker vindt. Deze gaan we ook gebruiken om het paard in een bepaalde houding te dirigeren.

Werkwijze


Wanneer we kunnen beginnen met fotograferen is het belangrijk om eerst het paard te laten wennen aan de nieuwe omgeving. Sommige paarden vinden het fijn om eerst een keer door de studio heen te lopen. Vervolgens laten we het paard stilstaan in de studio en beloon je hem met eten. Wanneer het paard rustig is, flitsen we een keer om het paard aan de flitsers te laten wennen. Iedere keer wanneer er geflitst wordt krijgt het paard een beloning. Door het belonen leren we het paard dat hij niet bang hoeft te zijn van de flitsers.

SINGLE

Prijs op aanvraag


Laat jouw paard op een speciale manier fotograferen door middel van een Fine Art fotoreportage.


  • 7 digitale foto's van hoge resolutie waarvan je er zelf 6 mag uitkiezen
  • Een eigen online galerij waar je de foto's kunt uitkiezen
  • Fotobox met afdrukken en USB-stick
  • €200 per extra paard. Hiervoor krijg je meer tijd en ontvang je 2 foto's extra per extra paard
  • €20 per extra digitale foto


GROUP

Prijs op aanvraag


Organiseer een Fine Art reportage bij jouw op stal. Dit is mogelijk vanaf 5 personen. Je ontvangt per persoon:


  • 3 digitale foto's van hoge resolutie die je zelf mag uitkiezen
  • Een eigen online galerij waar je de foto's kunt uitkiezen
  • Fotobox met afdrukken en USB-stick
  • €100 per extra paard van dezelfde persoon. Je krijgt hiervoor meer tijd en 1 extra foto per extra paard
  • €20 per extra digitale foto


Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW en inclusief reiskosten binnen Nederland en België.