Onvergetelijke Reportage


Wil jij graag professionele foto's van jou en je paard laten maken? Dan zijn de Onvergetelijke Paarden Reportages perfect voor jou. Bij deze reportages neem ik uitgebreid de tijd om jou en je paard prachtig op de foto te zetten. Het is een all-in pakket waar echt alles bij zit.

Portret, rijden en Fine Art

Tijdens de Onvergetelijke Reportage kunnen we portret-, rij- en Fine Art foto's maken. Bij de reportage zitten minstens 30 foto's inbegrepen die je zelf mag uitkiezen en perfect nabewerkt worden. Om het echt onvergetelijk te maken is het mogelijk om foto's op canvas, glas of aluminium te laten drukken of een foto album te laten maken.

Fine Art

Nieuw


Fine art portfolio

Bijzondere manier van fotograferen


Laat je paard op een kunstzinnige manier vastleggen door midden van een Fine Art fotoshoot. Bij deze fotoshoot maken we foto's met behulp van een witte of zwarte achtergrond die wij zelf mee nemen en flitsers. Door middel van de flitsers is het mogelijk om het paard op een bijzondere manier uit te lichten. Daarnaast maken we gebruik van een dun fotografie halster die makkelijk weg te werken is, zodat het net lijkt of het paard los staat. Het is ook mogelijk om met hoofdstel of een ander halster foto's te maken, maar deze kunnen wij niet weg werken. Je mag zelf bepalen of je het paard geknot of met losse manen op de foto wil.

Benodigdheden


Voor het maken van Fine Art foto's komen wij met onze studio aan stal. Voor onze studio hebben wij een overdekte ruimte nodig zoals een binnenbak of grote schuur van minimaal 6 x 8 meter. Daarnaast hebben we stroom nodig voor de filters. Wij hebben ongeveer 20 minuten nodig om de studio op te zetten. Om het paard te laten wennen aan de studio en de flitsers is het belangrijk om het paard veel te belonen, en dit werkt het beste met eten. Neem daarom snoepjes, wortels, of ander eten mee wat jouw paard heel lekker vind. Deze gaan we ook gebruiken om het paard in een bepaalde houding te dirigeren.

Werkwijze


Wanneer we kunnen beginnen met fotograferen is het belangrijk om eerst het paard te laten wennen aan de nieuwe omgeving. Sommige paarden vinden het fijn om eerst een keer door de studio heen te lopen. Wanneer dit goed gaat belonen we met eten. Vervolgens laten we het paard stil staan in de studio en belonen we het ook weer. Wanneer het paard rustig is flitsen we een keer om het paard aan de flitsers te laten wennen. Iedere keer wanneer er geflitst wordt krijgt het paard een beloning. Zo leert hij snel dat wanneer er geflitst wordt hij beloond krijgt en zal er op die manier niet bang van zijn.

Over deze fotoreportage

Aanbod Fotoreportages


“Je mag zelf bepalen wat voor foto's we tijdens de fotoshoot maken. Je kunt kiezen uit portret, rij- en fine art foto's of een combinatie hiervan.

Bij portret foto's maken we foto's van jouw paard alleen en eventueel met jou erbij. Met rijfoto's maken we alleen foto's van jou op het paard en bij fine art foto's nemen wij de studio met flitsers mee waarmee we kunstzinnige foto's gaan maken.”

01 / 04

Onvergetelijke Pakketten


Bekijk hier alle Onvergetelijke pakketten. De pakketten zijn samengesteld aan de hand van wat je gefotografeerd wil hebben en het aantal foto's. Het is mogelijk om foto's bij te bestellen voor €25 per foto.

Dagdeel

Op aanvraag


We komen een volledig dagdeel lang en jij mag helemaal zelf bepalen hoe je de fotoshoot wilt indelen. We kunnen portret, rij- en fine art foto's maken of een combinatie hiervan.


 • 1 dagdeel fotograferen
 • 25 digitale foto's van hoge resolutie met en zonder logo
 • €150 afdruk tegoed
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van PS of Sweden sets
 • Eigen beveiligde online bestel pagina
 • Je mag zelf bepalen of we portret-, rij- of fine art foto's maken of een combinatie hiervan
 • Het is mogelijk om naar een extra locatie te gaan


Volledige dag

Op aanvraag


We komen een volle dag langs en jij mag helemaal zelf bepalen hoe je de fotoshoot wilt indelen. We kunnen portret, rij- en fine art foto's maken of een combinatie hiervan.


 • 1 volle dag fotograferen
 • 50 digitale foto's van hoge resolutie met en zonder logo​
 • €200 afdruk tegoed
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van PS of Sweden sets
 • Eigen beveiligde online bestel pagina
 • Je mag zelf bepalen of we portret-, rij- of fine art foto's maken of een combinatie hiervan
 • Het is mogelijk om naar meerdere locaties te gaan

Alle tarieven op deze pagina zijn inclusief 21% btw en tot 1,5 reizen worden er geen reiskosten gerekend. Vanaf 1,5 worden voor ieder extra uur +€50 in rekening gebracht

Extra services


 • Extra digitale foto's van hoge resolutie: €25 per foto
 • De fotoshoot plaats laten vinden in het weekend: €250 extra
 • De foto's professioneel laten afdrukken: Zie afdruk tarieven


Groepsreportages


Wil jij graag met jouw vereniging, met vriendinnen of stalgenoten een fotoreportage boeken? Dan zijn de groepsreportages perfect voor jullie. Deze reportages worden extra voordelig aangeboden. Na de fotoreportage ontvangt iedere deelnemer binnen zeven dagen al de eerste foto en mag je hij of zij de andere foto's zelf uitzoeken op zijn of haar persoonlijke bestel pagina. Vervolgens worden de foto's perfect nabewerkt. Daarnaast is het mogelijk om de foto's professioneel te laten afdrukken.


Voorwaarden groepsreportage

- Het boeken van een groepsreportage is mogelijk vanaf 5 personen

- De groepsreportage dient tot en met 10 personen op dezelfde dag plaats te vinden

- De groepsreportage vind plaats op één locatie (muv. locaties binnen een aanloop tijd van 5 minuten vanaf de start locatie)

- Iedereen die mee doet aan de groepsreportage mag zijn of haar eigen pakket kiezen

- De foto's worden digitaal geleverd van hoge resolutie met logo. Hier zitten geen foto afdrukken bij. Deze zijn wel los na te bestellen.

- Wanneer een deelnemer mee wil doen met meerdere paarden of pony's betaald hij of zij €50 bij voor het extra paard/pony. Degene krijgt niet meer tijd en/of foto's.

​- Betalen dient voorafgaand aan de fotoshoot dag plaats te vinden om zo tijd te besparen. Dit kan aan de hand van een betaalverzoek en/of factuur.

- Iedereen ontvangt zijn of haar persoonlijke bestel pagina en de eerste bewerkte foto binnen 7 dagen. Wanneer diegene zijn of haar keuze heeft doorgegeven via de bestelpagina ontvangt zij of hij de bewerkte foto's binnen 6 weken, gerekend vanaf de data van het doorgeven van de keuze.


Tip: Boek op tijd! Neem eerst contact op om 1 of 2 data vrijblijvend te reserveren. Dit is mogelijk tot 3 weken voor aanvang van de fotoshoot dag. Data raken namelijk snel volgeboekt. Vervolgens kunnen we kijken welk pakket iedereen wil en hoeveel personen er mee doen.


5+ personen


Small €250

 • Portret of rij foto's
 • 3 digitale foto's met logo per persoon
 • 30 minuten per persoon


Medium €325

 • Portret en rij foto's
 • 5 digitale foto's met logo per persoon
 • 60 minuten per persoon

10+ personen


SMALL €200

 • Portret of rij foto's
 • 3 digitale foto's met logo per persoon
 • 20 minuten per persoon


MEDIUM €275

 • Portret en rij foto's
 • 5 digitale foto's met logo per persoon
 • 40 minuten per persoon

FAQ

Hoe boek ik een fotoreportage?

Bekijk het aanbod en kies vervolgens een pakket. Boek jouw fotoreportage door het contact formulier in te vullen.

Hoe kan ik betalen voor een reportage?

Wanneer je een fotoreportage hebt geboekt kun je kiezen hoe je wilt betalen. Je kunt vooraf 100% van de kosten betalen per factuur of je betaalt 50% van de kosten vooraf en de andere 50% tijdens de fotoreportage.

Gaat de fotoreportage door met slecht weer?

We kijken 24 uur voor de fotoreportage of deze door kan gaan. Wanneer er zware regen wordt voorspelt verzetten we de fotoreportage naar een nieuwe datum.

Kan ik foto's laten afdrukken?

Jazeker! Wanneer je de foto's hebt ontvangen krijg je een online bestel pagina waar je foto's door een professionele drukker kunt laten afdrukken op fotopapier, glas of aluminium. Wij staan in voor perfecte druk kwaliteit van onze drukker.

Mag ik de foto's gebruiken voor mijn website?

Wanneer je foto's wilt gebruiken voor je website dien je een Commerciele licentie aan te schaffen. Deze kost €50 per foto. Hierbij ontvang je de foto zonder logo en mag je deze voor al jouw commerciele doeleinden gebruiken.

Hoe lang bewaren jullie de foto's?

Wij bewaren de door jou gekozen foto's minimaal 5 jaar, de niet gekozen foto's worden na 1 jaar verwijderd. Het is je eigen verantwoordelijkheid om de foto's goed te bewaren. Jouw bestelde foto's ontvangt ze digitaal en op USB stick.

Ik wil graag samen met iemand anders een fotoshoot boeken. Kan dat?

Dat is geen probleem. Je kunt voor een Onvergetelijke Reportage kiezen van een dagdeel of dag en de kosten hiervan verdelen.